Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Winkel trapt niet in omruiltruc

Politie-112-logo-alarm-hulpdiensten. groot formaat.STADSKANAAL – In een winkel in de Oude Markt passage in Stadskanaal is door oplettendheid van het winkelpersoneel een omruiltruc voorkomen. Een 17 jarig meisje uit Nieuw Buinen probeerde een jasje te ruilen. Eerder op die dag was dit jasje bij de winkel gekocht.

De vrouw die het jasje daadwerkelijk had gekocht had zich gemeld bij de winkel, omdat ze het jasje was verloren. De medewerkster van de winkel vertrouwde het niet en waarschuwde de politie, die het meisje meenam voor verhoor. Ze heeft verklaard dat ze de tas met het jasje had gevonden.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.