Direct naar de inhoud.

Gewonden bij frontale botsing Tweede Exloërmond

  • door:
  • op:

Aanrijding 2e mond 13072014TWEEDE EXLOËRMOND – Bij een frontale aanrijding op het Zuiderdiep in Tweede Exloërmond zijn gisteren aan het begin van de avond twee personen gewond geraakt. Een bestuurder die uit de richting van Exloo kwam is vermoedelijk geschrokken van een minikraan die daar in de berm aan het werk was.

Doordat de bestuurder uitweek kwam hij in botsing met een auto uit de richting Musselkanaal. Twee inzittenden van deze auto raakten gewond en moesten door de brandweer uit de auto geknipt worden. Zij zijn beide naar het ziekenhuis vervoerd. Het MMT uit Groningen kwam met de traumaheli ter plaatse om bij het ongeluk te assisteren.

Foto’s: Ronny – 112 Regioflits en Marc Dol – RTV-S-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal