Direct naar de inhoud.

Jubileumeditie Pagepop zo van start

  • door:
  • op:

StPagePopadskanaal – Het Pagedal in Stadskanaal maakt zich op voor het volgende evenement. Om 13.30 uur zal de vijfentwintigste (dus een jubileum) editie van het inmiddels bekende Pagepop festival van start gaan. Het festival wordt geopend door de winnaar van Opblaaspop gisteravond.

Opblaaspop is een festival waar regionale bands zich kunnen profileren. De winnaar van Opblaaspop mag Pagepop openen, en wordt daar ook nog voor betaald. Gisteravond zijn de Animal Antics winnaar geworden van de battle, waardoor zij het festival om 13.30 uur mogen openen.

Op het mainstage staan verder Sam Enough, The Tightropes, Audio Adam, the Jacke en the Bazzookas. op het Local Stage, waar de lokale bands zich profileren staan Anti-D, Inge van Calkar, Ricky Rehab, Meadowlake en Dj EjeeV. Uniek aan Pagepop is dat het een gratis toegankelijk festival is. Iedereen is dus van harte welkom op het festivalterrein aan de Hoveniersweg, bij het Pagedal. RTV  Stadskanaal zal aanwezig zijn om een videoverslag maken.

Op de foto: Voorzitter Bert Kruize van de stichting Pagepop.nl in gesprek met Arjan Plat, deelnemer aan Opblaaspop in de Zaterdagmiddagmix van Bert jan Brinkman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-