Direct naar de inhoud.

Twee gewonden bij ongeval N374

008_Vijf jongeren met auto in de sloot 14-07-13Buinen – Een auto met daarin 5 jongeren tussen 16 en 18 jaar oud is vanmorgen op de N374 tussen de Mondenweg en Buinen bij een eenzijdig ongeval in een 10 meter lager gelegen sloot terecht gekomen. Door nog onbekende oorzaak is de auto van de weg geraakt, heeft een verkeersbord geramd en is daarna van het talud gereden en in de sloot terecht gekomen.

Het brandweerkorps van Stadskanaal werd te hulp geroepen, die even later korps Pekela hebben ingeschakeld om een tijdelijke brug te bouwen. Twee van de jongeren (afkomstig uit Assen) waren namelijk niet in staat om zelf aan de andere kant terug te komen. Zij zijn met de ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. De overige inzittenden zijn door de politie meegenomen. Van de bestuurder is een bloedproef afgenomen. De uitslag daarvan zal binnenkort bekend worden.

Foto: 112 regioflits

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-