Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kanaalster bedreigt buurman met bijl

Politie-112-logo-alarm-hulpdiensten. groot formaat.STADSKANAAL   – De politie heeft maandagavond een 37-jarige man uit Stadskanaal aangehouden voor bedreiging. Hij stoorde zich aan zijn buurman en zou met een container tegen de schutting van zijn buurman hebben gereden aan de Beatrixstraat. Hierop kwam de man naar buiten waarop de 37-jarige man hem bedreigde met een hakbijl. De man is vervolgens gauw zijn woning weer binnen gegaan en heeft de politie gealarmeerd. De ruziezoeker werkte niet mee en is met behulp van peperspray en een politiehond in zijn woning aangehouden.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.