Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vooraankondiging: Cittaslow Ondernemersdag 2013 in Alphen-Chaam

Cittaslow Ondernemersdag 2012 Borger OdoornDe Cittaslow Ondernemersdag van dit jaar vindt plaats op 1 november 2013 in de gemeente Alphen-Chaam. Na een succesvolle eerste Cittaslow Ondernemersdag in het Hunebedcentrum in Borger op 1 november vorig jaar, is het nu de beurt aan de gemeente Alphen-Chaam. De locatie en het programma blijven nog even een verrassing. Zeker is dat de ondernemersdag in het Brabantse Alphen-Chaam een interactief samenzijn wordt.

De Cittaslow Ondernemersdag is bedoeld om ondernemers te inspireren en om van elkaars duurzame activiteiten en ideeën te leren. Het thema van vorig jaar was duurzaamheid, één van de kwaliteitskenmerken van Cittaslow. Meer informatie over het definitieve programma en de wijze van aanmelding volgt later. Ondernemers uit Borger-Odoorn die de Cittaslow Ondernemersdag willen bijwonen, kunnen zich nu al opgeven bij bedrijvencontactfunctionaris Dirkjan Haan:  d.haan@borger-odoorn.nl.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.