Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Spelweek Maarsstee en Maarswold 2013

Spelweek-StadskanaalSTADSKANAAL – Van 12 tot en met 18 augustus organiseren de wijkraden Bewonersplatform Maarsstee en Maarswold Actief weer een spelweek voor kinderen van 4 tot 12 jaar. In de afgelopen jaren is de spelweek in deze wijken uitgegroeid tot een uitdaging voor de vrijwilligers en een ware happening voor de kinderen. Het is eerder regel dan uitzondering dat meer dan 80 kinderen meedoen. Ook dit jaar is de spelweekcommissie er in geslaagd een mooi programma samen te stellen. De week begint ’s maandags met een ballonnenwedstrijd en fundance. Op dinsdag is er ‘discobakken’(lollies en taartjes). Op woensdag ia er de verassing van een dagje uit, maar waar naar toe……? Op donderdag een speurtocht voor de kleintjes en een ’s avonds een spooktocht voor de wat oudere kinderen. Vrijdag 16 augustus wordt afgesloten met een sportieve middag en ’s avonds met het spektakel ‘Show your Talent’.
Het is bekent dat de meeste kinderen na de spelweek een gat in de zaterdag slapen!

De kosten bedragen voor de hele week € 4,- per kind (dus inclusief het dagje uit).
De activiteiten vinden plaats vanuit het wijklokaal van Maarswold Actief aan de Utrechtselaan 4b. Voor meer informatie kan worden gebeld naar nummer 06-28598411

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.