Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

René Becker op bushokjes door heel Nederland

poster op de bushokjesSTADSKANAAL – Vorige maand verscheen de nieuwe single ‘Elke Dag’ van de sympathieke zanger René Becker. Een zomers lied met de achterliggende gedachte dat er in het dagelijkse leven ‘Elke Dag’ weer volop kansen liggen.

Deze kansen zijn er zeker voor de zanger uit Stadskanaal want op alle bushalte hokjes in Nederland (abri’s) is de komende tijd te zien dat de landelijke radiozender ‘Qmusic’ de nieuwste single ‘Elke Dag’ van René heeft verkozen tot dé zomerhit van 2013! Zal deze geweldige opsteker dan zijn landelijke doorbraak betekenen? Vraag ‘Elke Dag’ nu aan via Twitter #Qmusic

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “René Becker op bushokjes door heel Nederland

  1. Met de crew van Q in “the picture”. Netjes!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.