Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dennis Wijbenga zwemt nieuw baanrecord

Dennis-wijbengaSTADSKANAAL – Het afgelopen weekend kwam Dennis Wijbenga, lid van ZPC Stadskanaal, op verschillende locaties aan de start. Het begon afgelopen zaterdag in Anna Paulowna, waar Dennis goed begon met een tweede plaats op de 1000m vrijeslag. Daarna kwam de 3000m schoolslag. Dennis werd de dupe van een allesbehalve vlekkeloze start. Hierdoor vertrok  hij met  achterstand en deze viel niet meer goed te maken. Hij eindigde op een vierde plaats. Zondag verplaatste het strijdtoneel zich naar de Geesperplas bij Amsterdam. Kennelijk beschouwde Dennis Anna Paulowna als warming up, want hij ging op de 1000m schoolslag masters als een speer en won deze afstand in een nieuw baanrecord. De 2000m schoolslag heren senioren verliep ook naar wens en hierop finishte hij als tweede. Zijn laatste afstand afgelopen weekend, de 1500m vrijeslag liep geweldig en Dennis eindigde met bijna 20 sec. voorsprong als eerste.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.