Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Oud burgemeester Jur Stavast bij RTV Stadskanaal

Stavast bij de bouw RTVS studio in 2006

Stavast bij de bouw RTVS studio in 2006

RTVS – In de reeks zomeredities van het zaterdagochtend programma ‘RTVSactua’ spreekt presentator Boelo lutgert met uiteenlopende gasten uit de gemeente. Op zaterdag 3 augustus schuift de heer Jur Stavast aan. De oud burgemeester en ereburger van Stadskanaal zal dan belevenissen uit het verleden en het heden van zijn leven en werk toelichten.

Aangepaste programmering

Door de zomervakanties zijn een aantal programma’s overigens tijdelijk aangepast. Zo zal de ‘ZaterdagMiddagMix’ en het auto-programma ‘OnTheRoad’ gedurende de maand augustus enkel non-stop te horen zijn. Vanaf september zullen de meeste radioprogramma’s weer te horen zijn met hun eigen vertrouwde presentator.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.