Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Miljoenenbeurs voor Astron

AstronDWINGELOO – Sterrenkundig instituut ASTRON in het Drentse Dwingeloo heeft een Europese miljoenenbeurs in de wacht gesleept. Ook twee onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen krijgen deze onderzoeksbeurs van het European Research Council, het ERC. In totaal reikte het ERC 287 beurzen uit van maximaal 2 miljoen euro voor onderzoek van jonge talentvolle wetenschappers. Voor deze beurzen kwamen 3.329 aanvragen binnen uit heel Europa.

Het is nog niet bekend wat ASTRON met het geld gaat doen.

Bron en foto: Astron en RTV Drenthe 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.