Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Het aftellen is begonnen voor start vakantiespelweek Onstwedde

spelweek-onstweddeONSTWEDDE – De jaarlijks terugkerende Vakantiespelweek in Onstwedde gaat bijna van start. In de week van 12 t/m 16 augustus vermaken de (basisschool)kinderen uit Onstwedde zich een week lang met verschillende activiteiten rondom een gekozen thema. Ook dit jaar belooft het een spetterende week te worden. De succesvolle Spelweek, die wordt gesteund en gedragen door ondernemend Onstwedde en omstreken, telt dit jaar 230 deelnemende kinderen. Daarnaast zijn er meer dan 60 jonge vrijwilligers (van 15 jaar en ouder) die zich hebben aangemeld als leiding.

Aftellen tot maandag 12 augustus
De aanmeldingen van de kinderen stroomden weer in hoog tempo binnen. Aan de Spelweek zullen dit jaar naar verwachting 230 kinderen meedoen. Dit is een evenaring van het record van 2012! Ieder jaar wordt de Spelweek in goede en veilige banen geleid door de enthousiaste leiding. Ook voor hen belooft het een bijzondere, leuke en gezellige week te worden. De kinderen, ouders en leiding kunnen de groepsindeling voor de Spelweek vinden op de website www.vakantiespelweek.nl.

Thema
Vanaf vorig jaar oktober is het bestuur van Stichting Vakantiespelweek Onstwedde met de voorbereidingen voor de Spelweek bezig. Brainstormen over verschillende thema’s, uiteindelijk een thema kiezen en rondom dit thema de dagen op een toepasselijke wijze invullen. Het thema van Spelweek 2013 is: Sprookachtig Spelweek! Op alle dagen zullen er vele sprookjesverhalen en sprookjesavonturen centraal staan. De dagen zijn gevuld met allerlei spannende, leuke, leerzame en sportieve activiteiten.

Op de hoogte blijven, ook via Twitter!
Sinds enkele maanden is de Spelweek ook voor iedereen te volgen op Twitter (@VSW_Onstwedde). Dit is een goed middel voor ouders, kinderen, sponsoren en andere belangstellenden om de Spelweek op de voet te volgen. Hiernaast zal er ook veel nuttige en leuke informatie te vinden zijn op de website. Zo zijn hier onder andere het programma, de groepsindeling en een fotoalbum te vinden. Op de site zullen ook alle nieuwsupdates worden geplaatst en er kan een berichtje worden achtergelaten in het gastenboek. De organisatie is er klaar voor, de Vakantiespelweek belooft weer een groot spektakel te worden!

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.