Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Waterleidingbreuk Lange Raai

006_Waterleidingbreuk aan de Lange Raai 06-08-13STADSKANAAL – Dinsdagavond rond zeven uur heeft het waterleidingbedrijf tijdelijk de waterhoofdleiding aan de Lange Raai afgesloten. Door een breuk in de waterhoofdleiding onder het grasveld langs de Lange Raai zat een gedeelte van de aangrenzende wijk Maarsveld tijdelijk eventjes zonder water. Het grasveld lag inmiddels al behoorlijk onder het water. Met een kleine graafmachine heeft een grondwerkbedrijf de waterleiding bloot gelegd zodat de breuk kon worden hersteld. Hoe deze breuk is ontstaan is niet bekend. Tussen half negen en negen uur was er weer water. Om half tien was ook het gat met aarde weer gedicht.

Foto’s /tekst: Ronny Wiekenkamp (112 regioflits)

025_Waterleidingbreuk aan de Lange Raai 06-08-13

024_Waterleidingbreuk aan de Lange Raai 06-08-13

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.