Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Auto door klapband total loss

Ongeval N378 Van Boekerenweg 07-08-13STADSKANAAL  – Woensdagavond laat kwam er een melding binnen van een ongeval op de Van Boekerenweg in Stadskanaal. Er was waarschijnlijk sprake van een klapband waardoor een automobilist de macht over het stuur verloor en in de berm tegen een boom tot stilstand kwam. Een passagier van de auto moest voor controle naar het ziekenhuis worden gebracht. De bestuurder zelf kwam met de schrik vrij. De auto is door een berger afgesleept en mag als total loss worden beschouwd.

foto en info via112regioflits/ R. Wiekenkamp

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.