Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bond tegen vloeken bezoekt Stadskanaal

BTV bezoekt Stadskanaal

BTV bezoekt Stadskanaal

STADSKANAAL – Op donderdag 15 augustus zal de Bond tegen vloeken aanwezig zijn op de braderie in Stadskanaal. Dit in het kader van het project ‘Het Land In’. De Bond tegen vloeken zal gesprekken aanknopen met passanten en promotiematerialen uitdelen. Doel is lokale aanwezigheid en lokale zichtbaarheid.

De bestelbus van de Bond tegen vloeken is speciaal voor het project ‘Het Land In’ aangeschaft en beplakt. Op de bus is de nieuwe postercampagne ‘Ik? Ik ben tegen vloeken’ te zien. De bus zal de komende maanden door Nederland toeren. De Bond tegen vloeken bezocht dit jaar Zierikzee, Alblasserdam en Damwoude. De komende tijd worden Makkum, Leersum en Katwijk aan Zee aangedaan.

De Bond tegen vloeken wil Nederland mooier maken wat betreft taalgebruik. Vloek- en scheldwoorden zijn lelijk! Gods Naam is heilig. Respect richting de medemens is belangrijk. De doelstelling van de Bond tegen vloeken is zichtbaar zijn in de publieke ruimte en vormend bezig zijn in relatie tot doelgroepen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.