Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwe investering voor gemeente Borger-Odoorn

tweedeexloermond2e EXLOERMOND – Op donderdag 8 augustus heeft de gemeente Borger-Odoorn een nieuwe IVECO pick-up in gebruik genomen. Dat gebeurde in 2e  Exloërmond.

De gemeentelijke buitendienst heeft vanwege een onderzoek naar het bedrijfsmatig functioneren tijdelijk noodzakelijke investeringen moeten opschorten. Het onderzoek is inmiddels afgerond en is er een start gemaakt met de noodzakelijke vervanging van materieel zoals auto’s, trekkers en dergelijke.

Op donderdag 8 augustus heeft wethouder Wil Luchjenbroers de sleutels van de eerste nieuwe IVECO pick-up in ontvangst genomen. De overhandiging uit handen van de heer de Vries van Cornelis bedrijfsauto’s B.V. uit Hoogeveen, vond plaats op de gemeentewerf in 2e Exloërmond. De pick-up wordt ingezet voor onderhoud aan de gemeentelijke rioolgemalen en de gladheidbestrijding.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.