Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stadskanaalster croissanterie scoort met koffie!

logo koffie top 100STADSKANAAL – het Stadskanaalster horecabedrijf Croissanterie l’Europe scoort hoog in de publieksprijs van de koffie top 100, die dit jaar voor de tweede keer georganiseerd wordt door horeca vakblad Misset Horeca. Met nog een paar weken te gaan tot de uitreiking van de prijzen op 13 september staat de croissanterie landelijk vijfde. Via Facebook kunnen bezoekers stemmen op hun favoriete koffiezaak.

Naast de publieksprijs worden ook prijzen uitgereikt door een professionele jury. Daarvoor is er een jurylid langs geweest om een gewone koffie, een cappuccino en een espresso te proeven. Dat betekent dat de zaak in ieder geval is doorgedrongen tot de top 100. De jury kijkt niet alleen naar de koffie, maar ook naar de uitstraling van de winkel. Of l’Europe in de prijzen gaan vallen wordt dus bekend gemaakt op 13 september.

Eigenaresse Mirjam Koerts is erg blij met de resultaten tot nu toe. Om een hoog niveau te halen heeft ze de afgelopen tijd diverse cursussen gevolgd, net als een Barista-opleiding. Volgens haar is een goede koffie erg belangrijk, en wordt er in de horeca vaak niet goed mee omgesprongen. Aan koffie wordt bij l’Europe dan ook erg veel aandacht geschonken en zoals nu blijkt met succes.

Voor de stemmers zijn er ook prijzen te winnen. De organisatie stelt prijzen beschikbaar en de croissanterie zelf een lunch voor twee personen. De stembussen sluiten over een aantal dagen. Om kans te maken op de prijzen: stemmen kan op www.facebook.com/koffietop100 We zullen natuurlijk nog laten weten hoe het uiteindelijke resultaat zal zijn.

 

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.