Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stroomstoring in Musselkanaal

EnexisMusselkanaal – Volgens berichten op Twitter en informatie op de website van netbeheerder Enexis is er op dit moment een stroomstoring in Musselkanaal. De website geeft aan omgeving Akkerweg. Volgens een bericht dat op Twitter is gezet verwacht Enexis dat de storing tot 19.00 uur kan duren. Zodra we meer informatie hebben over het einde van en de oorzaak van de storing / de hoeveelheid huishoudens die er last van hebben zullen we dit bericht aanvullen.

Update: Volgens Enexis was de storing omstreeks 18.20 uur helemaal opgelost. Het ging om minder dan 1000 huishoudens (meer dan 100, minder dan 1000), aan de Gedempte Vleddermond, de Sluisstraat en het Ceresdorp. De oorzaak was een kabelbreuk.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.