Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

NK Bommetje weer van start in Bad Noord

Het nog gevulde Bad noord voor aanvang van het NK. Foto: Erik Vissering - MESH via Twitter

Het nog gevulde Bad noord voor aanvang van het NK. Foto: Erik Vissering – MESH via Twitter

STADSKANAAL – Op dit moment is in het zwembad noord in Stadskanaal weer het jaarlijkse NK Bommetje aan de gang. De jeugd is vanaf 4 uur aan het springen, volwassenen kunnen zich nog tot 6 uur inschrijven. Naast een wedstrijd voor de jeugd en voor volwassenen is het dit jaar voor het eerst dat er een speciale damesbokaal te winnen is.

Bij het NK Bommetje wordt van een 3 meter plank gesprongen in het water van Bad Noord, en wordt gekeken wie de hoogste waterzuil kan produceren. sinds 2001 wordt in stadskanaal het NK georganiseerd, destijds een initiatief van de plaatselijke badmeester. De winnaars van de afgelopen jaren wisten het water tot 10 meter op te laten springen. Ook toeschouwers zijn van harte welkom. Dus of u nu mee wilt doen of gezellig even wilt kijken: Op naar Bad Noord!

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.