Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jongens aangehouden voor heling

StockphotoPolitieSTADSKANAAL – Agenten hebben zaterdagavond op de Berkenstraat een 19-jarige man uit de gemeente Borger-Odoorn en een 16-jarige jongen uit de gemeente Aa en Hunze aangehouden voor heling.

Tijdens surveillance zagen zij een auto rijden waarvan vermoed werd dat deze auto gebruikt werd om gestolen fietsen te vervoeren. De auto kreeg een stopteken en in de laadbak lag een fiets met opengebroken slot. De heren gaven een verschillende verklaring over de herkomst van de fiets. Ze werden aangehouden. De moeder van de minderjarige verdachte is in kennis gesteld. De politie doet onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.