Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

SJS bereidt zich voor op G-Voetbaltoernooi

Foto: SJS

Foto: SJS

STADSKANAAL – Op zaterdag 31 augustus zal SJS voor de tweede keer een G-voetbaltoernooi (voor spelers met een lichamelijke of verstandelijke beperkig) gaan organiseren. De eerste editie vorig jaar was een groot succes. SJS heeft zich daarom ten doel gesteld om in ieder geval tot 2016 dit toernooi te organiseren, maar liefst nog veel langer.

Dit jaar hebben er al 7 meer teams ingeschreven voor het toernooi dan vorig jaar, waaronder ook een Duits team. Wethouder Johan Hamster van de gemeente Stadskanaal zal om half 10 de ofiiciele opening verrichten. De organisatie is verder erg blij met de medewerking van Henk de Haan (Oud voetballer van de BV Veendam en FC Groningen, ook bekend van zijn actie voor behoud van Veendam), die bij de opening aanwezig zal zijn, en Jacques d’ Ancona, die de prijsuitreiking rond 16.00 uur voor zijn rekening zal nemen. Bert en Bert entertainment zorgen voor de muziek op het terrein. Bezoekers zijn natuurlijk van harte welkom!

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.