Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vrouw gewond bij aanrijding op N366

Foto: Ronny Wiekenkamp - 112regioflits

Foto: Ronny Wiekenkamp – 112regioflits

Nieuwe Pekela – Maandagmiddag is een 42-jarige vrouw uit Groningen gewond geraakt bij een aanrijding op de N366. Ze reed in een personenauto vanuit de richting Stadskanaal.

Een truck met oplegger kwam haar tegemoet. De bestuurder van de combinatie, een 53-jarige man uit Westendorp, kwam door nog onbekende oorzaak met de rechterwielen in de berm terecht. Na een correctie stuurde hij de weg weer op. Recht op een tegemoetkomende personenauto af. De bestuurster van deze auto, een 41-jarige vrouw uit Oude Pekela, reed de berm in om een aanrijding met de vrachtwagencombinatie te voorkomen. Daarbij raakte ze een boom en schoot weer terug de rijbaan op. De vrouw liep daarbij geen letsel op. De vrachtwagencombinatie schaarde vervolgens en raakte de auto van de tegemoetkomende Groningse automobiliste. Deze raakte daarbij bekneld. De traumaheli kwam ter plaatse bij het ongeval. Ze is per ambulance naar het UMCG gebracht met twee gebroken polsen.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.