Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veel leuke activiteiten dit weekend.

STAR teddyberen-express. Foto: John Moesker - STAR

STAR teddyberen-express. Foto: John Moesker – STAR

STADSKANAAL – Dit weekeinde staan er een behoorlijk aantal grote en kleinere evenementen in de regio op stapel. Allereerst is zaterdag het Oogstfeest in Onstwedde. Oude ambachten, demonstraties, muziek, evenementen voor de jeugd: van alles is er te doen op het evenemententerrein. Voor meer informatie: zie ons eerdere artikel. Klik daarvoor hier. Na afloop vindt nog de Roege Wilt wandeling plaats vanaf De Meelschuur, maar de inschrijving daarvoor is vandaag al gesloten.

Dan is vervolgens Drouwenermond weer in de ban van het Boerenrock festival. Op het evenemententerrein in Drouwenermond (gelegen net over de Mondenweg) is een grote tent verrezen waar ’s avonds diverse artiesten optreden, en overdag Trekkertrek en Cross wedstrijden zijn. Zondag is familiedag; dan is er van alles georganiseerd voor de kinderen. Voor meer informatie: klik hier.

In de watertoren in Stadskanaal is zaterdag een optreden van het vocaal kwartet Novae Lucis. Dit als muzikale omlijsting van de expositie “Witte Olifanten”. Het optreden begint om 15.30 uur, de deuren van de toren gaan om 15.15 uur open. De entree bedraagt € 2,- per persoon. Voor meer informatie over het kwartet en de expositie, zie ons eerdere artikel hier.

Voor de kleinere kinderen rijdt de STAR zondagmiddag weer met de Teddyberen Express. Kinderen die hun teddybeer meenemen aan boord mogen gratis mee, samen met een betalende volwassene. De express rijdt naar Musselkanaal, waar in de bus gestapt kan worden naar Wonderwereld in Ter Apel. Een unike belevenis voor de kinderen! Voor meer informatie: klik hier.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.