Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Koninklijke onderscheiding voor Hans Spiegelaar uit Nieuw-Buinen

IMG_2165Op zaterdag 24 augustus 2013 heeft VolleybalClub Action een surpriseparty voor Hans Spiegelaar georganiseerd. Tijdens de surpriseparty is door burgemeester Marco Out een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de heer Spiegelaar.

De heer Spiegelaar is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Out heeft hem de bijbehorende versierselen opgespeld.

De heer Spiegelaar is al bijna 35 jaar vrijwilliger bij VolleybalClub Action in Nieuw-Buinen. Hij begon als recreatief volleyballer. Toen is het idee ontstaan om een eigen volleybalvereniging op te richten. Vanaf de start in 1979 vervult de heer Spiegelaar, naast het bestuurslidmaatschap, binnen de vereniging vele taken. Hij geeft training aan verschillende teams, hij coacht de teams, hij fluit wedstrijden en tijdens thuiswedstrijden is hij altijd aanwezig en het aanspreekpunt van de vereniging. Verder is hij altijd degene die de taken opvult die ‘overblijven’.

Mede door de inzet van de heer Spiegelaar kent de vereniging een relatief groot aantal jeugdleden. Hij vindt het belangrijk dat sporten toegankelijk blijft voor iedereen en dat dit dicht bij huis in het eigen dorp kan.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.