Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Masters ZPC Stadskanaal nemen deel aan Europese zwemkampioenschappen.

IMG_1999ZPC Stadskanaal heeft een zeer enthousiaste groep zwemmers, die zeer regelmatig deelneemt aan de Nationale zwemwedstrijden masters. Het kenmerk van deze masterwedstrijden is het feit, dat elke master in zijn of haar eigen leeftijdscategorie zwemt. Dit kan zijn de categorie 20+, 30+ enz.
In Eindhoven vinden van 31 augustus t/m 7 september 2013 de Europese Masters zwemkampioenschappen plaats. Voor deelname aan deze kampioenschappen hebben zich negen Stadskanaalsters geplaatst. Dit was voor kleding sponsor Speedo een mooie aanleiding om de groep van een nieuwe outfit te voorzien.

Ieder master kreeg een shirt, short en een rugtas aangeboden.

Deze kleding werd uitgereikt door de kledingcommissie van zpc Stadskanaal.
Voorzitter Matthijs van Oord zei bijzonder verheugd te zijn met het gebaar van Speedo en hij hoopt, dat de masters van zpc Stadskanaal op een goede manier kunnen vertegenwoordigen in het Pieter van den Hogenband zwemstadion.

Op de bijgevoegde foto staan alle masters op één na. Dennis Wijbenga ontbreekt ivm deelname aan open water zwemwedstrijden.

IMG_1999

Op de foto, vlnr, staan: Jan Blaauw,Monique Boets, Harry Bonthuis, Linda Panman, Alex Hagedoorn, Elzemieke Gersen,Peter Lutjes, Margo Kruithof, Erik Veltman, Christien Kruithof en Rudi Boets. Zittend: Jos Timmermans

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

1 Reactie op “Masters ZPC Stadskanaal nemen deel aan Europese zwemkampioenschappen.

  1. Ziet er goed uit de nieuwe kleding, nu nog allemaal jullie best doen voor een medaille.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.