Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Eenzijdige ongevallen en vreemde kentekens.

Ongeval Navolaan - Foto: Ronny Wiekenkamp http://112regioflits.blogspot.nl/

Ongeval Navolaan – Foto: Ronny Wiekenkamp http://112regioflits.blogspot.nl/

STADSKANAAL / MUSSELKANAAL – In Stadskanaal was vanmiddag een eenzijdig ongeluk op de Navolaan. Een bestuurder is, vermoedelijk doordat hij of zij onwel werd, tegen een boom aan gereden. Het slachtoffer is voor verdere zorg meegenomen met de ambulance. De auto was behoorlijk beschadigd aan de voorkant. Bergingsbedrijf Keizer heeft de auto afgevoerd.

Tijdens het ongeval werd een bestuurster rijdend over de Navolaan met haar auto aangehouden door de aanwezige politie. Deze wagen voerde niet de verplichte gele kenteken platen. Voor en achter zaten naam platen met de tekst “4-LOVE- 2U”. Toen de bestuurster gevraagd werd waarom ze geen normaal kenteken op de auto had, liep het gesprek uit de hand en is deze mevrouw meegenomen naar het bureau.

In Musselkanaal is een bestuurder van een Audi tegen een paal aangereden op de nieuw aangelegde vlakken op de AG Wildervanckweg (N366). Een paar dagen geleden was daar ook al een ongeluk gebeurd. Blijkbaar moeten bestuurders nog even wennen aan de nieuwe situatie. De Audi is met een behoorlijke schade afgevoerd door Keizer.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

6 Reacties op “Eenzijdige ongevallen en vreemde kentekens.

 1. Wil je meer leren over deze kentekens en je vrijheid als mens terug claimen. Wij organiseren presentaties en leggen je alles uit.

  Mail voor informatie: stone.pentecost@facebook.com

 2. Dus iedereen die geen geel kenteken heeft is nu “vreemd”??

  Wat een stumpers, en dan nog beweren dat het uit de hand liep… Jaja, daar zijn jullie heer en meester in “GEWELD”…

  Claim je vrijheid, WANT KRIJGEN DOE JE HET NIET….

 3. De Minister van Financiën gaat niet blij zijn, als hij die site ziet waar mensen hun naam claimen. (www.ikclaimmijnnaam.nl) Zag er al meer dan 1400 staan. Als die allemaal met een eigen kenteken mogen rijden, hoe moet dat dan met (wegen)belasting?
  Zag dat ze ook bezig water met auto’s die op water(gas) lopen. Moeten de andere mensen, die nog braaf bij Shell tanken straks zeker extra gaan betalen. Of extra bezuinigen omdat ze, zoals die soevereine mensen dat noemen, eigendom van de staat zijn. Volgens die lui heb ik daarom een Burger Slaven Nummer; omdat ik als staatsburger eigendom van de Nederlandse Staat ben en die mij onbeperkt belasting mag laten betalen, want dat is de wet. Nou ja!!!!

 4. Ben nu al een aantal filmpjes aan het kijken van die soeverijnen en lach mij kapot…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.