Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gasselternijveenschemond weer in het teken van de USA

Beeld van het terrein vorig jaar.

Beeld van het terrein vorig jaar.

GASSELTERNIJVEENSCHEMOND – Dit weekend staat Gasselternijveenschemond weer in het teken van het jaarlijkse USA Cars and all Bikes evenement. De naam zegt het al: een meeting voor Amerikaanse auto’s en alle motoren (dus niet alleen Amerikaanse motoren). Op het terrein aan de Noordzijde 43 (te zien vanaf de Mondenweg) zullen diverse activiteiten zijn, allemaal rondom de USA cars en motoren.

Op vrijdag 30 augustus gaat het spektakel van start. Er is een 4×4 baan om zelf (of met anderen) mee te rijden, er is een braderie met allerlei artikelen, onderdelen, en veel (live) muziek. Natuurlijk zullen veel deelnemers hun schitterende USA cars en motoren showen. Voor de kinderen is er een springkussen en ook is er voldoende eten en drinken te verkrijgen. Zaterdag zal in het teken staan van ongeveer dezelfde activiteiten, de zondag is een dag om tot rust te komen en op te ruimen.

Voor dagbezoekers is de toegang geheel gratis, voor mensen die willen overnachten met hun tent, caravan of camper is de entree € 10,- pppn, inclusief stroomgebruik. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken dit weekend! Voor meer informatie kijk op www.usacarsandallbikes.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.