Direct naar de inhoud.

Stadskanaal centrum bruist de komende twee zaterdagen

GraaidagSTADSKANAAL – De centrumwinkeliers in Stadskanaal organiseren de komende twee zaterdagen weer activiteiten in het centrum. Allereerst is er aanstaande zaterdag een heuse primeur: de allereerste Graaidag. De deelnemende winkeliers zetten een kraam buiten de deur met daarin de laatste uitverkoop artikelen of restpartijen. Deze spullen zullen voor heel scherpe prijzen worden verkocht. Echt ouderwets graaien, dus!

Verder organiseren de Noszelie zangers uit Stadskanaal zaterdag alweer voor de zeventiende keer het Shantykoren festival in het centrum. De dag begint om 11.00 uur met opening en begroeting. Einde om 17.00 uur op het Raadhuisplein met samenzang van alle koren.De vaste podia staan op het Menistenplein, Raadhuisplein en aan de Europalaan bij de Eurobrug.Verder zijn er leuke verrassingen langs de boulevard en bij de terrasjes in het centrum.

Op zaterdag 7 september, volgende week, dus, is het weer tijd voor de kindermarkt in het centrum. Al jaren een traditie. joop Grachten van Parfumerie Grachten organiseert deze dag al jaren. Kinderen tussen 4 en 12 jaar kunnen zich tot zaterdagmorgen 11 uur inschrijven bij Parfumerie Grachten aan de Hoofdstraat. Ze kunnen dan al hun overtollige spulletjes verkopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-