Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ter Apel schudt op zijn grondvesten op 13 september

De Duitse Metal band Wizard - Foto: Henk Bosma

De Duitse Metal band Wizard – Foto: Henk Bosma

TER APEL13 september aanstaande zal Café Full House in Ter Apel weer in het teken staan van oldschool heavy metal. Very ‘EavyFestival organisator Hugo Koch presenteert die avond 3 bands.  De avond zal worden geopend door de Friese band Methusalem. Vervolgens zal de zeer populaire Duitse power metal band Wizard op het podium staan. Deze band stond in 2011 ook al eens als hoofdact op het Very ‘Eavy Festival in Stadskanaal. Meer  dan 300 bezoekers zagen toen de klasse van deze band.

De derde band die optreedt is Tysondog. Het Engelse Tysondog is in 1983 opgericht. Samen met bands als Iron Maiden, Satan, Jaguar etc. maakten zijn deel uit van de zogenaamde New Wave Of British Heavy Metal stroming. Tysondog komt voor slechts 1 optreden naar Nederland in 2013.

Café Full House is aan de Stationsstraat 53 in Ter Apel. De zaal gaat open om 19.30 uur. Entree: 10.00 euro

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.