Direct naar de inhoud.

De Bruidssalon verwelkomt twintig twitteraars

bruidssalon1Zestig unieke bruidsjaponnen uit de vorige eeuw waren tot zondag te bewonderen in De Bruidssalon. Reden voor wethouder Jan-Willem van de Kolk om tussen de bruidsjurken een twitteraarsbijeenkomst te organiseren. De bruidszaak aan de Handelsstraat bleek een ware trekpleister. Van de Kolk plaatste een oproep op twitter en binnen vijf uren was de inschrijving overingetekend. Twintig geluksvogels lieten zich door Ineke Pals, de eigenaresse, voorlichten over honderd jaren bruidsmode.

 

Ineke Pals greep de gelegenheid aan om ‘een klein feestje te bouwen’. De twitteraars werden verwelkomd met een welkomstdrankje en er werd taart geserveerd. Ook bood ze haar gasten de gelegenheid om één van de fraaie bruidsjurken te passen. ‘We hebben een hartstikke leuke middag gehad. Ikzelf ben altijd wel in voor dit soort dingen. Destijds heb ik een bruidsactie gehouden bij Serious Request. Ook heeft één van mijn bruidjes destijds meegedaan aan Love Letters. Deze twitteraarsbijeenkomst is weer eens wat anders.’ De Bruidssalon was voor even trending topic. Via twitter lieten de gasten volop weten de ontvangst zeer te waarderen.

 

Eén reactie op “De Bruidssalon verwelkomt twintig twitteraars”

  1. Ik was er bij. En heb erg genoten. Ineke praat vol passie over haar bruidssalon. De expositie vond ik super geweldig en een heel leuk idee. Super

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-