Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

D-pupillen V.V. Nieuw-Buinen wapperen voor FC Groningen

Wapperaars_NieuwBuinenHet was zondagmiddag dubbel feest voor de D-pupillen van V.V. Nieuw-Buinen. Niet alleen wapperden de jeugdspelers voor de wedstrijd van FC Groningen op de middenstip van het Euroborg-stadion met het Essent-megashirt, ze waren ook nog eens getuige van de kraker tegen de huidige landskampioen Ajax. D1-speler Dennis Vijfschaft was na afloop behoorlijk onder de indruk: ‘Ik maak mijn voetbalschoenen nooit meer schoon!’

Wapperen op uitnodiging
De D-spelers van de club uit Noord-Drenthe waren aanwezig op uitnodiging van FC-hoofdsponsor Essent. Leiders, trainers en coaches van jeugdteams van verenigingen in het Amateurconvenant met FC Groningen kunnen hun teams opgeven als wapperaar bij thuiswedstrijden van de club. Het energiebedrijf nodigt teams met de leukste aanmeldingen via www.essent.nl/fc uit in de Euroborg.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.