Direct naar de inhoud.

Gezocht: Twee leden voor de Participatieraad gemeente Stadskanaal

  • door:
  • op:
Gemeentehuis Stadskanaal
Gemeentehuis Stadskanaal

STADSKANAAL – De Participatieraad van de gemeente Stadskanaal is op zoek naar twee leden voor de Participatieraad. Op dit moment heeft de Participatieraad dertien leden. De gewenste sterkte is vijftien personen. Gelet op de samenstelling van de huidige raad, ziet de gemeente Stadskanaal graag kandidaten die in ieder geval affiniteit hebben met prestatieveld 2 van de Wmo (Preventieve ondersteuning van jeugdigen en hun ouders), de Wet Werk en Bijstand (onder andere Minimabeleid en Schuldhulpverlening) en de Participatiewet (onder andere reïntegratiebeleid en arbeidsmarktbeleid).

Wat doet de Participatieraad
De Participatieraad is op 16 januari 2013 officieel van start gegaan en is de opvolger van de Wmo-adviesraad, de Seniorenraad en het Cliëntenplatform Stadskanaal. De Participatieraad geeft het college van burgemeester en wethouders gevraagd en ongevraagd integraal advies op de beleidsonderdelen van de Wet werk en bijstand (WWB), de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), de Participatiewet.

Reageren
Bent u geïnteresseerd om deze functie te gaan vervullen? Dan kunt u uiterlijk 18 september 2013 een sollicitatiebrief (inclusief CV) te sturen naar de gemeente Stadskanaal, ter attentie van mevrouw S. van Rossem, Postbus 140, 9500 AC Stadskanaal of via e-mail: participatieraad@stadskanaal.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 25 september 2013.

De complete vacature is hier te lezen.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal