Direct naar de inhoud.

Nieuw cursusaanbod Volksuniversiteit in Bibliotheek Stadskanaal en Ter Apel

  • door:
  • op:

logo_header_bibliotheekHet nieuwe cursusseizoen van de Volksuniversiteit Groningen staat voor de deur. Men kan zich weer inschrijven voor de meest uiteenlopende en inspirerende cursussen, waarvan een groot aantal in de Bibliotheek plaatsvindt. Ook in de vestigingen Stadskanaal en Ter Apel zijn een aantal cursussen gepland.

Creatief breien
In deze creatieve cursus wordt zowel op twee pennen als rond (met vier of vijf naalden of op een rondbreinaald) gebreid. Aan de orde komen de Fair Isle techniek, open breiwerk en schaduwbreien of illusiebreien. Locatie: Bibliotheek Stadskanaal en Bibliotheek Ter Apel.

Genealogie
In deze oriëntatie cursus genealogie, georganiseerd i.s.m. de Groninger Archieven en het Streekhistorisch Centrum Stadskanaal, komen de volgende onderwerpen aan bod: wat is genealogie, welke digitale zoekmogelijkheden zijn er, waar kun je of moet je naar zoeken en welke mogelijkheden zijn er in genoemde instellingen. Locatie: Bibliotheek Stadskanaal.

Haken
Leren haken van lossen, vasten en stokjes in de vorm van bloemen en beestjes. U leert zowel heen en terug haken, als rondhaken. Locatie: Bibliotheek Ter Apel.

Meer informatie
Verdere informatie over de cursussen (data, tarieven en locaties) is te vinden op de website van de Volksuniversiteit, www.vugroningen.nl. In elke Bibliotheek liggen ook brochures met het complete cursusaanbod.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal