Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Winkeldief breekt rug

politie_autoVeendam – Een vermoedelijke winkeldief heeft woensdagmorgen zijn rug gebroken toen hij in een supermarkt in het centrum van Veendam probeerde weg te rennen. De 30-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, was in zijn vlucht door nog onbekende oorzaak komen te vallen.

De 30-jarige was vermoedelijk met een bekende in de winkel en werd betrapt op diefstal van enkele broodjes. In eerste instantie liep de man met personeel van de supermarkt mee naar een kantoortje. Onverwacht probeerde hij toch weg te komen. De tweede verdachte, een 43-jarige inwoner van Veendam, werd na een zoekactie van de politie op de Wilhelminasingel aangehouden. Hij zou een medewerker van de supermarkt met een bijl hebben bedreigd. Bij zijn arrestatie had hij die niet bij zich.

De 30-jarige werd met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd waar werd vastgesteld dat zijn rug was gebroken. De politie is met een onderzoek bezig.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.