Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Simone FM organiseert feest voor voetbalfans SC Veendam

tweetEMMEN – De commerciële regionale radiozender ‘Simone FM’ gaat volgend jaar een groot gratis feest organiseren voor alle inwoners van Veendam. Dit feest zal worden bekostigd met het geld dat het radiostation bijeen bracht met een sms-actie om de voetbalclub SC Veendam van de ondergang te redden. De club is ondanks diverse acties toch failliet gegaan en het ingezamelde geld is teruggestort. Volgens RTV Noord en het DvhN had Simone FM echter nog steeds het ingezamelde geld van hun SMS actie op de bank staan. De media instellingen vroegen zich in hun berichtgeving af wat er met dit geld gedaan zal worden.

Vorige week liet Simone FM-directeur Bert Vos weten genoeg te hebben van diverse aantijgingen in de media. Volgens hem werd er gesuggereerd dat zijn zender een graantje had willen meepikken d.m.v van de sms-actie eind maart. Via huis aan huiskrant ‘Groot Groningen’ ventileerde Bert Vos zijn kant van het verhaal rondom de inzamelactie.

Het radiostation heeft nu laten weten om van het ingezamelde geld op 21 juni 2014 een gratis toegankelijk muziekevenement te organiseren. De zender wil dit het liefst doen in de oude voetbaltempel van de SC Veendam aan De Langeleegte.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.