Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

IWAS games in Stadskanaal komen er aan!

Foto: facebookpagina IWAS World Games Stadskanaal

Foto: facebookpagina IWAS World Games Stadskanaal

STADSKANAAL – De organisatie van de IWAS World Games is bezig met de laatste loodjes voor het internationale evenement. De IWAS World Games is een evenement dat draait om de sporten atletiek, zwemmen en handboogschieten voor sporters met een lichamelijke beperking.

Er bleek wereldwijde interesse te zijn voor de Games. Teams uit 25 landen, waaronder Brazilië, China, Estland, Kazachstan, Rusland en Zuid-Afrika hebben zich ingeschreven. Al deze delegaties zullen zich de komende week melden in en rond het Pagecentrum. Er moet vervoer worden geregeld van en naar bijvoorbeeld Schiphol, maar ook alle accommodaties moeten in orde worden gebracht voor alle sporters, die in de loop van deze week zullen arriveren in Stadskanaal.

De delegaties presenteren zichzelf tijdens de officiële opening op zondag 15 september van 11.30 tot 13.00 in het Pagecentrum te Stadskanaal. Het officiële tintje wordt verzorgd door eedafleggingen en speeches van o.a. de burgemeester van Stadskanaal. Een en ander zal begeleid worden met optredens. Na het officiële gedeelte gaat de ampu-voetbal interland Nederland-België van start op het hoofdveld van SC Stadskanaal. Toeschouwers zijn van harte welkom en zoals bij alle wedstrijden is de toegang gratis. Wilt u deel uit maken van dit evenement als bijvoorbeeld vrijwilliger of sponsor, dan kun u contact opnemen met de organisatie via info@disgames.org.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.