Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verkopers gezocht voor markt bij Knoalrock

merchandiseSTADSKANAAL – Stichting Countdown-Events te Stadskanaal organiseert op vrijdag 8 november de derde editie van het muziekfestival Knoalrock met Aclys (winnaar publieksprijs), We fall Slowly (winnaar Battle for Knoalrock), View for a day, Blackbriar, Smooth en hoofdact NEW ADVENTURES (full concert)

Om het échte festivalgevoel helemaal compleet te maken mag natuurlijk een festivalmarkt niet ontbreken! Knoalrock heeft plek voor een ruim opgezette gezellige festivalmarkt met o.a. kleding, cd’s, sieraden, enz. Etenswaren kunnen niet verkocht worden.

De festivalmarkt vind plaats in Fox Stadskanaal, de kosten voor een grondplek van 4 meter inclusief kraam en stroom is 50 euro. Wilt U een plekje? of heeft u eventuele vragen mail dan naar info@countdownevents.nl en meldt wat u wilt verkopen plus u naam en telefoonnummer. Verdere informatie over het festival vind u op www.knoalrock.nl

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.