Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

SP Stadskanaal doet mee aan raadsverkiezingen 2014

GemeenteraadsverkiezingenSTADSKANAAL – SP Stadskanaal gaat op 19 maart 2014 voor de tweede keer meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Stadskanaal. Tijdens de landelijke partijbestuursvergadering, zijn de adviezen van de commissie deelname raadsverkiezingen aan de orde geweest. Ook de aanvraag van SP Stadskanaal voor deelname aan de raadsverkiezingen van 19 maart 2014 is besproken. Evert Idema (afdelingsvoorzitter SP Stadskanaal): “Het partijbestuur heeft besloten ons toestemming te verlenen om deel te nemen aan deze verkiezingen. Dat betekent dat wij verder kunnen gaan met een goede voorbereiding en het goed in de steigers zetten van de campagne. De komende tijd gaan wij druk aan het werk met het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst. Vanzelfsprekend blijven wij actief bezig met onze lopende acties. Waar nodig bemoeien wij ons met de politiek door inspraakrecht, acties en het stellen van vragen. Wij doen dat niet vanuit een ivoren toren, maar samen met de mensen om wie het gaat. U vindt ons regelmatig op de markten, braderieën en bij u in de buurt”.

In de gemeente Stadskanaal zet de SP zich o.a. in voor:

– het betrekken van inwoners bij politieke besluiten.
– het kritisch volgen van de lokale overheid.
– goede en bereikbare medische voorzieningen.
– woonwijken waar iedereen zich veilig en prettig voelt.
– het stimuleren van sociale contacten.
– behoud van voorzieningen die van belang zijn voor de leefbaarheid.
– een sociale en eerlijke verdeling van de lasten.

Evert Idema

Evert Idema

Evert Idema: “De SP Stadskanaal maakt zich ernstige zorgen over de toekomst van Stadskanaal, desondanks zijn wij trots dat wij in een gemeente wonen waar verenigingen, vrijwilligers, mantelzorgers prachtige dingen organiseren, ontroerende acties ondernemen en omkijken naar elkaar. Aan ons om hen te koesteren, te waarderen en te ondersteunen. Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties of tips? Wilt u een keer een bijeenkomst van de SP bijwonen of meedoen met een van onze acties? Laat het ons weten. Wij horen graag van u hoe wij de gemeente Stadskanaal socialer en eerlijker kunnen maken! Daarom kunt u uw ervaringen kwijt door contact met ons op te nemen. Laat ons weten wat uw ervaringen zijn”, aldus de afdelingsvoorzitter Stadskanaal en Borger.

Idema is te bereiken onder: evertidema@gmail.com

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.