Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Op vrijdag 27 september London Knights in FOX!

Kyudo_The_London_KnightsSTADSKANAAL – Dames opgelet!! Al méér dan 10 jaar zijn The London Knights een begrip in Nederland. Ieder jaar komen de heren enkele malen naar Nederland en België voor een vurig spektakel.Vijf breedgeschouderde heren staan garant voor een avondvullend spektakel. Opzwepende muziek, spectaculaire strip acts en prachtige kostuums staan garant voor een spannend en bovenal vurig spektakel ! Bij de shows van de London Knights vliegen de spetters er letterlijk en figuurlijk vanaf. Ná afloop van de show zal er een spannende Meet & Greet plaatsvinden met het aanwezige publiek. De Dj’s Jan en Jan zullen zorgen voor de verdere muzikale invulling van deze avond!

Ook voor de mannen wordt gezorgd deze avond. Onze skihut zal omgetoverd worden tot een echte kroeg. Deze kroeg is alleen toegankelijk voor de mannen. Wil jij als man naar deze speciale Ladies Night? Koop dan je ticket op onze website en kom onder begeleiding van een vrouw naar deze avond.

FOX is deze avond geopend om 21.00 uur, kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen op FOX-stadskanaal.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.