Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Open Huis Geert Teis, RTV Stadskanaal en Muziekschool Zuid-Groningen

open-huis-Geert-TeisSTADSKANAAL – Zaterdag 28 september heeft u de gelegenheid om achter te schermen te kijken in het Theater Geert Teis, RTV Stadskanaal en de Muziekschool Zuid-Groningen. Dan vieren we samen met het publiek de feestelijke opening van het nieuwe culturele seizoen 2013/2014.

Vanaf 13.00 uur is het publiek van harte welkom in het hele gebouw! Dus niet alleen waar u normaal ook kunt komen, nee: ook achter de schermen kunt u rondkijken. In de foyer van Theater Geert Teis kunt u zich alvast opwarmen voor het komende seizoen. Wilt u weten of een bepaalde voorstelling wat voor u is, vraag het aan één van de Teis- medewerkers in het theatercafé. Of kijk bij een van de stands van de deelnemende culturele partners. Neem een kijkje bij de Muziekschool en krijg een indruk van het cursusaanbod en doe mee met de gratis workshop “Singer Songwriter”. En ook aan de kinderen is gedacht! Zij kunnen zich helemaal uitleven met potlood en papier.

Uiteraard doen wij van RTV Stadskanaal verslag van het open huis  – via 105.3 FM, 104,1 op de kabel of via www.rtvstadskanaal.nl  – en daar kunt u live bij zijn! De nieuwe studio van RTV Stadskanaal is net helemaal klaar en u kunt dus eens kijken wat er nu allemaal komt kijken bij het maken van uw favoriete programma´s. Natuurlijk geven we graag antwoord op uw vragen en wellicht is een eigen programma wel iets voor u. Kom gerust eens kijken.

Wilt u nog meer zien? Kom dan ’s middags om 16.00u naar Preview – de voorstelling en beleef alvast een voorproefje van het nieuwe theaterseizoen. Dit is de start van het nieuwe theaterseizoen. Wie er komen? Dat gaan we niet vertellen; dat blijft een verrassing. Wel kunnen we zeggen dat het een dwarsdoorsnede wordt van het komende theaterseizoen; alle reden om te komen kijken!

RTV Stadskanaal, Theater Geert Teis en Muziekschool Zuid-Groningen heten u van harte welkom!

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.