Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

OPROEP Getuigen gezocht: autoinbraken Stadskanaal

tn_auto1STADSKANAAL – De politie onderzoekt een aantal auto-inbraken in uw buurt. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze auto-inbraken.

Het aantal auto-inbraken is de afgelopen tijd opnieuw gestegen in de omgeving van Stadskanaal. U kunt gelukkig zelf maatregelen nemen om te voorkomen dat uw eigendommen uit uw auto verdwijnen:

 

1. Laat nooit kostbaarheden in de auto achter, zoals een camera, telefoon, koffer, autopapieren, geld, cheques of creditcards
2. Laat ook geen andere spullen zichtbaar in de auto achter, zoals een boodschappentas of kleding
3. Laat zien dat u niks waardevols verbergt in de auto, zet het dasboardkastje open
4. Zet de auto, waar mogelijk, op een goed verlichte plaats. Zo hebben anderen zicht op uw auto

Mocht er toch iets gestolen worden uit uw auto, waarschuw dan de politie, ook als u ziet dat er in de auto van iemand anders wordt ingebroken. Wanneer u iets verdachts ziet, twijfel niet en bel dan met 112.

Heeft u of één van uw huisgenoten in de afgelopen tijd personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de nabijheid van auto’s? Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit iets te maken heeft met deze feiten, neemt u dan contact op met de politie, Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.