Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Man verwondt stiefvader en bedreigt cafégangers

Politie-112-logo-alarm-hulpdiensten. groot formaat.Winschoten – De politie heeft zaterdagmiddag een 39-jarige man uit Scheemda aangehouden. De man stak zijn stiefvader met een glas in een café aan de Carolieweg. Daarnaast uitte hij doodsbedreigingen naar de andere gasten.

Hij zette zijn woorden kracht bij door met het kapotte glas te zwaaien. De 50-jarige stiefvader uit Winschoten raakte gewond aan zijn arm. Hij moest hiervoor behandeld worden. De verdachte is aangehouden en is voor onderzoek in de cel gezet.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.