Direct naar de inhoud.

Levend Mens-erger-je-niet in het kader van Burendag

  • door:
  • op:
Het speelbord met enkele deelnemers
Het speelbord met enkele deelnemers

STADSKANAAL – Het team van jongerencentrum De Kwinne heeft zaterdagmiddag 21 september het levend Mens-erger-je-niet toernooi gewonnen tijdens de Burendag in de wijk Maarsstee. In een zinderende finale werden de teams van Tante Neeltje (2e), De Jokeraars (3e) en Maarsstee (4e). Team Maarsstee verkeerde tijdens de finale in een algehele malaise, waarschijnlijk omdat ze het kruit had verschoten in de voorronde tegen team Buurtcentrum. Met name coach De Groot van team Maarsstee maakte zich in de voorronde vele malen schuldig aan het voor de beurt gooien en het intimideren van tegenstanders. Helaas lieten de scheidsrechters dit onbestraft.

De finale was verder zo spannend dat ook Tante Neeltje of De Jokeraars met een ietsepietsie meer geluk hadden kunnen winnen. Gespeelde ergernis alom dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-