Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Schrijf je eigen lied met Bert Hadders en Harry Niehof

Bert-Hadders (1)STADSKANAAL – Altijd al een eigen lied willen schrijven? Tijdens de open dag van Muziekschool Zuid-Groningen op zaterdag 28 september kan het! Bert Hadders en Harry Niehof verzorgen dan een GRATIS workshop ‘Singer Songwriter’. Van 14.00-15.00 uur kunnen bezoekers proberen een eigen lied te schrijven in een inspirerende workshop. Geïnteresseerden kunnen zich vervolgens inschrijven voor de volledige workshop. De muziekschool aan het Raadhuisplein in Stadskanaal, Theater Geert Teis en RTV Stadskanaal houden deze dag gezamenlijk een open huis van 13.00-16.00 uur.

 
Voor informatie: (0599) 631700 of www.muziekschool-zuidgroningen.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.