Direct naar de inhoud.

Brug tussen Continenten en Engelandlaan wordt weer veilig

  • door:
  • op:

voet en fietsbrugSTADSKANAAL – Het brugdek van de wandel en fietsbrug tussen de Continentenlaan en de Engelandlaan wordt binnenkort vervangen. Doordat de antisliplaag is versleten is het brugdek erg glad. Bij de gemeente stadskanaal zijn er veel klachten binnengekomen en mede daarom wordt nu actie ondernomen. De coalitiepartij PvdA heeft hierover tijdens de gemeenteraad vragen gesteld. Dit najaar moet het voet- en fietsbruggetje weer voldoende stroef zijn voor voetgangers en fietsers.

[foto: RTV Stadskanaal]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-