Direct naar de inhoud.

Zorg, jeugd en gezin belangrijke thema’s voor ChristenUnie Stadskanaal

  • door:
  • op:

fractievoorzitter-Ingrid-Sterenborg-522x391STADSKANAAL – Leden van ChristenUnie Stadskanaal stemmen in meerderheid voor extra nadruk op Zorg, Jeugd & Gezin en Christelijk Onderwijs in het verkiezingsprogramma. Dit bleek tijdens een goedbezochte interactieve ledenavond begin deze maand. Hiermee trapte de ChristenUnie tevens de voorbereidingen op de gemeenteraadsverkiezingen 2014 af.

Leden van ChristenUnie Stadskanaal stemmen in meerderheid voor extra nadruk op Zorg, Jeugd & Gezin en Christelijk Onderwijs in het verkiezingsprogramma. Dit bleek tijdens een goedbezochte interactieve ledenavond op maandag 2 september jongstleden. Met deze avond trapte de ChristenUnie de voorbereidingen op de gemeenteraadsverkiezingen 2014 af. Deelnemers konden tijdens de ledenavond op post-its onderwerpen schrijven waar zij belang aan hechten. Na het rubriceren van deze onderwerpen bleven 12 thema’s over. Hierop werd vervolgens gestemd. Herindelen behoorde volgens de achterban opvallend genoeg niet tot de speerpunten. “Met deze avond hebben we geprobeerd onze leden aan de voorkant te betrekken bij het schrijven van ons verkiezingsprogramma, en te horen wat zij belangrijk vinden”. Aldus fractievoorzitter Ingrid Sterenborg. “Nu gaan we hard aan de slag met die onderwerpen om in november een verkiezingsprogramma te kunnen presenteren”.

Overige zaken die tijdens de bijeenkomst veelvuldig naar voren kwamen waren het onderhoud van fietspaden, de zondagsrust en armoedebestrijding. Ook deze onderwerpen komen aan bod tijdens de campagne de komende maanden.

ChristenUnie Stadskanaal



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal