Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zorg, jeugd en gezin belangrijke thema’s voor ChristenUnie Stadskanaal

fractievoorzitter-Ingrid-Sterenborg-522x391STADSKANAAL – Leden van ChristenUnie Stadskanaal stemmen in meerderheid voor extra nadruk op Zorg, Jeugd & Gezin en Christelijk Onderwijs in het verkiezingsprogramma. Dit bleek tijdens een goedbezochte interactieve ledenavond begin deze maand. Hiermee trapte de ChristenUnie tevens de voorbereidingen op de gemeenteraadsverkiezingen 2014 af.

Leden van ChristenUnie Stadskanaal stemmen in meerderheid voor extra nadruk op Zorg, Jeugd & Gezin en Christelijk Onderwijs in het verkiezingsprogramma. Dit bleek tijdens een goedbezochte interactieve ledenavond op maandag 2 september jongstleden. Met deze avond trapte de ChristenUnie de voorbereidingen op de gemeenteraadsverkiezingen 2014 af. Deelnemers konden tijdens de ledenavond op post-its onderwerpen schrijven waar zij belang aan hechten. Na het rubriceren van deze onderwerpen bleven 12 thema’s over. Hierop werd vervolgens gestemd. Herindelen behoorde volgens de achterban opvallend genoeg niet tot de speerpunten. “Met deze avond hebben we geprobeerd onze leden aan de voorkant te betrekken bij het schrijven van ons verkiezingsprogramma, en te horen wat zij belangrijk vinden”. Aldus fractievoorzitter Ingrid Sterenborg. “Nu gaan we hard aan de slag met die onderwerpen om in november een verkiezingsprogramma te kunnen presenteren”.

Overige zaken die tijdens de bijeenkomst veelvuldig naar voren kwamen waren het onderhoud van fietspaden, de zondagsrust en armoedebestrijding. Ook deze onderwerpen komen aan bod tijdens de campagne de komende maanden.

ChristenUnie Stadskanaal

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

1 Reactie op “Zorg, jeugd en gezin belangrijke thema’s voor ChristenUnie Stadskanaal

 1. jantina spieard

  Leuke foto?? speciaal gemaakt?
  mooie thema,s alleen jammer dat hier toch niets mee gedaan word??
  Ja alleen er over praten maar dat vult geen mondjes?
  Maar goed dat hoort bij de gemeente stadskanaal Woorden maar geen daden.

  Waarom ik zo negatief ben over gemeente stadskanaal?
  Denk maar aan het gezin Pieter en Karin Heidekamp!!
  Meer hoef ik niet te zeggen denk ik, ach en zo zijn er wel meer dingen maar dan word dit bericht wel erg lang!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.