Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Klaas Pals gekozen voor lijsttrekkerschap D66 Stadskanaal

hbs-pals3xsSTADSKANAAL – D66 Stadskanaal heeft voor de gemeenteraadsverkiezingen Klaas Pals tot lijsttrekker verkozen. Momenteel is Klaas Pals fractievoorzitter van D66 in de gemeenteraad in Stadskanaal.

Pals mikt op 2 zetels voor D66 de komende verkiezingen en ziet de komende raadsperiode de gemeentelijke herindelingen als een belangrijk punt. Ook wil hij zich sterk maken voor een grotere sterke gemeente die vernieuwend kan werken binnen de eigen identiteit. Verder wil Pals voor de aankomende veranderingen vanuit de overheid naar de gemeentes verantwoordelijkheid nemen en dit op een toekomstbestendige manier oppakken.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.