Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verschuivingen in de lokale politiek

Jan Bessembinders

Jan Bessembinders

STADSKANAAL – Wethouder Jan Bessembinders (CDA) stopt na de huidige raadsperiode. De altijd opgewekte wethouder is momenteel bezig met zijn derde raadsperiode maar na voorjaar 2014 houdt hij het voor gezien. CDA fractievoorzitter Roelof Plieger is voor de komende raadsverkiezingen in maart 2014 kandidaat-lijsttrekker. Plieger is momenteel docent wiskunde op het Ubbo Emmius college in Stadskanaal.

Ook Mark Kanter, fractievoorzitter voor de Partij van de Arbeid in Stadskanaal stopt er mee. Kanter draagt het fractievoorzitterschap over aan Francis Boen. Het besluit van Kanter om de gemeenteraad vaarwel te zeggen heeft o.a. te maken met de combinatie van een nieuwe drukke baan en het feit dat 4 perioden (16 jaar)

Mark kanter

Mark kanter

gemeenteraad wel voldoende is geweest. Vorige maand nog maakte ook wethouder Jan-Willem van de Kolk (PvdA) bekend te gaan stoppen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.