Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Joly van duo Joly en Terry West overleden

Joly West (f: www.terrywest.nl)

Joly West (f: www.terrywest.nl)

NIEUWE PEKELA – Zangeres Joly West uit Nieuwe Pekela is gisteren op 52-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Ze laat een man, Terry en drie kinderen na. Joly & Terry West hebben elkaar ooit leren kennen in het orkest Melrose en zijn een begrip in de Noordelijke muziekwereld. Ze hebben een eigen geluidsstudio, waar artiesten zoals Lucas & Gea, Burdy, Liza Santanera, Henk Wijngaard, Silvia Swart etc. hun tracks opnemen.

Het duo maakte zelf ook liedjes. Nummers als ‘Een vrouw uit miljoenen’ en ‘De tijd is bijna op’ waren regelmatig op regionale, lokale en geheime radiozenders te horen. Vorig jaar deed het duo mee in het SBS-programma ‘Bloed, zweet en tranen’ en kreeg toen landelijke aandacht.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.