Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Man aangehouden na mishandeling

politie-autoWinschoten – Een 21-jarige man uit Winschoten werd in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden in een café op het Marktplein in zijn woonplaats. Hij wordt verdacht van mishandeling.

Agenten kregen de melding dat er iemand in elkaar geslagen zou zijn bij een café aan de Carolieweg in Winschoten. Daar spraken ze met een 20-jarige man uit Heiligerlee. Hij zou meerdere klappen en schoppen hebben gehad van de 21-jarige. Van de mishandeling waren meerdere getuigen. De 20-jarige liep verwondingen op aan zijn gezicht en zijn arm. De verdachte en het slachtoffer zijn bekenden van elkaar. Agenten zagen even later de verdachte een ander café naar binnengaan waarop zij hem hebben aangehouden. Hij is ingesloten. De aanleiding voor de mishandeling is niet bekend. De politie onderzoekt de zaak.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.